מסעדת ג'ורג' אנד ג'ון

מסעדת ג'ורג' וג'ון

מסעדת השף ג'ורג' & ג'ון מושתתת על שילוב תרבות הקז'ואל עם דקויות מטבח עילי תחת ניצוחו של שף תומר טל. התפריט במסעדה מושפע ממיקום המלון, הקרבה אל הים ומהעבודה הצמודה עם ספקים וחקלאים מקומיים.
השפה הקולינרית של טל שואבת מכור ההיתוך המקומי, ויש בה מנות שהן ייצוג של הקיבוץ גלויות שבארץ בשילוב עם טכניקות חדשות. זוהי הקולינריה הישראלית המודרנית. כזו שמשלבת בין ישן לחדש בסטנדרט גבוה. המסעדה ממוקמת במרכז המלון, בחלל יוקרתי והיסטורי שהוקם בשנת 1866 הכולל בין היתר תקרות גבוהות, עמודי שיש וציורי קיר, פרי חזונם של האחים ג'ורג' וג'ון דריסקו, ואשר שימש עד 1940 לאירוח המכובדים שבאורחים והתיירים שהגיעו למושבה האמריקאית. המסעדה ההיסטורית שקמה לתחייה בהובלת השף תומר טל מאופיינת, בדומה לתהליך השימור הקפדני של המלון עצמו, בתשומת לב לפרטים הקטנים, הקפדה על שילוב טכניקות בישול שונות הכוללות בין היתר עישון, צלייה, כבישה לצד שימוש רב בעשבי תיבול וחומרי גלם המאפיינים את האזור.

שעות פעילות:
ארוחת בוקר 8:00-10:30
אורחי המלון בלבד. כל השבוע
 
ארוחת ערב 17:30-22:30
בכל ימות השבוע.
 
ארוחת צהריים 13:00-16:00
שישי ושבת.
(תפריט רגיל)
 
לאתר מסעדת ג'ורג' וג'ון - לחצו כאן
להזמנת שולחן - לחצו כאן

ארוחת בוקר בג'ורג' אנד ג'ון

טריות, איכות, אנינות, רעננות, שפע, צבעוניות, יצירתיות, מקוריות, עיצוב ויוקרה.
 
בופה עשיר במגוון פירות העונה, מוזלי – יוגורט, גרנולה, גבינות קשות ,זיתים ,ממרחים, מגוון לחמים ,עוגות, עוגיות ומאפים מתוקים ומלוחים.
מנה ראשונה ומנה עיקרית של בוקר לבחירה מתפריט ייחודי מוכנות לכל אורח לפי הזמנה.
קפה ותה איכותיים מוגשים לכל סועד ללא הגבלה.

הישיבה בחלל מסעדת ג'ורג' וג'ון – בחלקה הפנימי או בפאטיו החיצוני של המלון

לאתר המסעדה – לחצו כאן

להזמנת שולחן - לחצו כאן

שירות חדרים

שירות החדרים מציע מגוון מנות מהתפריט הייחודי והנרחב של מסעדת ג'ורג' וג'ון.
התפריט תוכנן בצורה קפדנית ע"י השף תומר טל ויאפשר לכם ליהנות מחוויה קולינרית בלתי נשכחת מבלי לעזוב את חדרכם