קולינריה

מסעדת ג'ורג' וג'ון

מסעדת השף ג'ורג' & ג'ון מושתתת על שילוב תרבות הקז'ואל עם דקויות מטבח עילי תחת ניצוחו של שף תומר טל. התפריט במסעדה מושפע ממיקום המלון, הקרבה אל הים ומהעבודה הצמודה עם ספקים וחקלאים מקומיים.
קרא עוד

קרא עוד
השפה הקולינרית של טל שואבת מכור ההיתוך המקומי, ויש בה מנות שהן ייצוג של הקיבוץ גלויות שבארץ בשילוב עם טכניקות חדשות. זוהי הקולינריה הישראלית המודרנית. כזו שמשלבת בין ישן לחדש בסטנדרט גבוה. המסעדה ממוקמת במרכז המלון, בחלל יוקרתי והיסטורי שהוקם בשנת 1866 הכולל בין היתר תקרות גבוהות, עמודי שיש וציורי קיר, פרי חזונם של האחים ג'ורג' וג'ון דריסקו, ואשר שימש עד 1940 לאירוח המכובדים שבאורחים והתיירים שהגיעו למושבה האמריקאית. המסעדה ההיסטורית שקמה לתחייה בהובלת השף תומר טל מאופיינת, בדומה לתהליך השימור הקפדני של המלון עצמו, בתשומת לב לפרטים הקטנים, הקפדה על שילוב טכניקות בישול שונות הכוללות בין היתר עישון, צלייה, כבישה לצד שימוש רב בעשבי תיבול וחומרי גלם המאפיינים את האזור.

להזמנות ושעות פעילות – לחצו כאן

שירות חדרים

שירות החדרים מציע מגוון מנות מהתפריט הייחודי והנרחב של מסעדת ג'ורג' וג'ון. התפריט תוכנן בצורה קפדנית ע"י השף תומר טל ויאפשר לכם ליהנות מחוויה קולינרית בלתי נשכחת מבלי לעזוב את חדרכם

ארוחת בוקר

טריות, איכות, אנינות, רעננות, שפע, צבעוניות, יצירתיות, מקוריות, עיצוב ויוקרה.
כל צלחת מקבלת התייחסות אישית וטוויסט המגרה את חוש הטעם ואת חוש הראיה.

"מגדל פינוקים" מוגש למרכז שולחן. המגדל כולל ירקות טריים, מבחר סלטים וממרחים, מבחר גבינות משק איכותיות ולחמים
מנות עיקריות של בוקר מתפריט ייחודי מוכנות לכל אורח לפי הזמנה.
מגוון מיצים קפה ותה איכותיים מוגשים לכל סועד
הישיבה בחלל מסעדת ג'ורג' וג'ון – בחלקה הפנימי או בפאטיו החיצוני של המלון

להזמנות ושעות פעילות – לחצו כאן