Meet the team

צוות מלון דריסקו נבחר בקפידה על מנת להעניק רמת אירוח הנהוגה במלונות יוקרה מבית LEADING HOTELS OF THE WORLD
כל מנהלי המחלקות במלון עוסקים באמנות האירוח שנים רבות, שנים בהם צברו ניסיון רב בתחום האירוח.
חלק גדול מצוות המלון מועסק במלון מיום פתיחתו בשנת 2018.
בזכות עבודתם המקצועית, הנאמנה והרצון להפוך חווית כל אורח במלון למרגשת, זכה המלון בפרסים רבים,
אזכורים מחמיאים רבים בתקשורת המקומית והבינלאומית ולהכרה בקרב כל אתרי האירוח הבינלאומיים כמלון המצטיין בקטגורית מלונות היוקרה בתל אביב-יפו

מר אבי זק

מר אבי זק
שותף מנהל
אבי זק עוסק בתחום האירוח מאז 1997. החל את דרכו בתחום המסעדנות בתל אביב בין השנים 1997-2000. בין השנים 2000-2004 ניהל מספר בתי מלון במרכז לונדון, הממלכה המאוחדת. בשנת 2005 חזר לתל אביב לשם הקמת 2 בתי מלון בוטיק במרכז תל אביב מאז ועד היום מתפקד כשותף -מנהל שלהם. החל משנת 2014 ועד לפתיחתו בשנת 2018 עסק אבי בתכנון והקמת המלון היוקרתי וההיסטורי דריסקו תל אביב ומאז מתקפד כשותף מנהל של המלון ושל מסעדת השף הממוקמת במלון, ג'ורג' וג'ון, תחת ניצוחו של תומר טל. בימים אלו עוסק בתכנון והקמה של מלון רביעי במרכז תל אביב שיכלול 160 חדרים, מסעדות, חללי עבודה וברים ואשר צפוי להיפתח בשנת 2022. נשוי + 3.

avi@thedrisco.com

שגיא וינוגרד

שגיא וינוגרד
מנכ"ל המלון
בוגר בית הספר תדמור למלונאות וקולינריה, החל את דרכו בעולם המלונאות והאירוח בתור קב"ט בהילטון תל אביב. שגיא מאמין בהענקת חווית אירוח איכותית ובלתי מתפשרת ולכן צלח את דרכו לתפקידים בכירים במהרה. ניהל את מחלקת האירועים במלון הילטון ולאחר מכן כמנהל תפעול במלון ריץ קרלטון הרצליה. בהמשך דרכו תפקד כמנכ"ל מלונות פולי האוס ובראון ביץ' מקולקציית מלונות בראון. שגיא החל את תפקידו כמנכ"ל במלון דריסקו במרץ 2020.

sagi@thedrisco.com

תומר טל

תומר טל
שף המלון ומסעדת George & John
שף תומר טל מנהיג את הצוות הקולינרי של מלון דריסקו עם עשור של ניסיון במיטב המסעדות בתל אביב. תומר, אחד מהשפים הצעירים המבטיחים בישראל, מציג בג'ורג' וג'ון תפריט המבוסס על שיטות בישול ועישון ייחודיות, תוך שימוש בעשבי תיבול מקומיים ומרכיבים איכותיים. השפה הקולינרית המקורית של טל בולטת בבלעדיות שלה ושואבת השראה מהמסורות הרב תרבותיות המקומיות. תומר מציג מטבח ישראלי עכשווי. תומר נולד בישראל, נשוי ואב לשני ילדים.

tomer@thedrisco.com

דורון רון

דורון רון
מנהלת מסעדת George & john
בוגרת המחלקה לאופנה בבצלאל, מורה ליוגה ומאפרת מקצועית בהכשרתה. דורון עוסקת במסעדנות מזה שני עשורים במגוון תפקידים, בין השאר בקבוצת כתית של מאיר אדוני ובקבוצת המסעדות המצליחה קפה נואר. החלה את תפקידה במלון דריסקו עם הקמתו ביוני 2018 ומאז ועד היום לוקחת חלק פעיל ומשמעותי בפיתוח המלון ובחוויית האירוח הייחודית.

fnb@thedrsico.com

נטליה ניציטינה

נטליה ניציטינה
מנהלת הזמנות וקשרי סוכנים עסקיים
בוגרת תואר ראשון בלימודי אדריכלות ועיצוב פנים מאוניברסיטת קישינב. בעקבות הלב, עלתה לארץ ממולדובה וכאן נחשפה לעולם המלונאות ולתחום האירוח. עם ניסיון של 8 שנים במלונאות, נטלי שמחה ליצור עבור אורחינו חוויית אירוח יוצאת דופן על ידי חיבור כל הפרטים ותשומת לב לפרטים הקטנים.

Nataly.Nichitina@thedrisco.com