ג'ורג' אנד ג'ון

MODERN ISRAELI CHEF CUISINE

אודות ג'ורג' אנד ג'ון

מסעדת ג'ורג' אנד ג'ון מושתתת על שילוב תרבות הקז'ואל עם דקויות מטבח עילי תחת ניצוחו של שף תומר טל.

התפריט במסעדה מושפע מהמיקום ביפו, הקירבה אל הים ומהעבודה הצמודה עם ספקים וחקלאים מקומיים.

השפה הקולינרית של טל שואבת מכור ההיתוך המקומי, יש בה מנות שהן ייצוג של הקיבוץ גלויות שבארץ בשילוב עם טכניקות חדשות. זוהי הקולינריה הישראלית המודרנית. כזו שמשלבת בין ישן לחדש בסטנדרט גבוה.

המסעדה ממוקמת במפלס הכניסה של המלון שהינו חלל יוקרתי, עם תקרות גבוהות, עמודי שיש וציורי קיר, פרי חזונם של האחים דריסקו, ששימש לאירוח המכובדים שבאורחים. החלל ההיסטורי היה לפני 150 שנה מקום מושבה של מסעדת היוקרה הראשונה שפעלה מחוץ לגבולות יפו.

המסעדה ההיסטורית שקמה לתחייה בהובלת השף תומר טל מאופיינת, בדומה לתהליך השימור הקפדני של המלון עצמו, בתשומת לב לפרטים הקטנים, הקפדה על שילוב טכניקות בישול שונות הכוללות בין היתר עישון, צלייה, כבישה לצד שימוש רב בעשבי תיבול וחומרי גלם המאפיינים את האיזור.
צור קשר
שעות פתיחה :

בראנץ' בופה בוקר:
ראשון עד חמישי 7:00-11:00
שישי 7:00-13:00
שבת 7:00-13:00

 
ארוחת ערב:
ראשון עד שישי 19:00-23:00

טלפון :
03-7269309


וואטסאפ:


מייל :
contact@thedrisco.com

instagram acebook